Att spå sig

Att spå sig ska vara enkelt! Är du nyfiken och vill testa på det? Lyft på luren, att spå sig är bara några knapptryckningar bort

Att spå sig
Att spå sig

Att spå sig är inte så knepigt som många kanske tror att det är. Man behöver inte längre gå till en cirkus för att leta upp den där udda uppklädda damen som satt i sin mystiska vagn med rökelser, alla sina katter och sin magiska spåkula täckt av spindelväv. Någon som verkade nästan lite läskig när man fick alla sina svar i gåtor. Ni vet en sån där typisk spågumma man ser på filmer.

Nej, idag är det enklare att ta kontakt med en spådam/spåman. Du behöver faktiskt bara lyfta på telefonen för att kopplas fram till en rådgivare som kan hjälpa dig att få svar på dina frågor. Att spå sig över telefon är väldigt populärt och vissa människor tycker om att göra det varje dag genom att tillexempel få dragit ett dagligt kort som kan ge en överblick över deras dag.

Har du någon gång funderat på att spå dig? Ibland har du kanske tänkt att det hade underlättat att få en glimt in i framtiden och se vad som finns där? Att få hjälp med att bli av med dålig energi eller få healing skickat till sig. Har du en nära vän eller släkting i himlen som du skulle vilja få kontakt med? Varför inte fråga om jobb eller få råd om kärlek, vänner och relationer?

Spådamer och spåmän har alla olika gåvor och verktyg de kan använda sig av för att kunna hjälpa just dig med de frågor du har. När du hittat till en riktigt bra spålinje så lyssna och läs de presentationer som finns, det kan hjälpa dig så att du väljer rätt rådgivare att prata med så du kan vara säker på att du får den vägledning du är i behov av.

Det kan vara både nervöst, spännande, skrämmande, lyckligt och lärorikt att få spå sig. Det beror lite på vad du har för frågor, funderingar och tankeställningar. Kanske du redan vet exakt vad du vill ha reda på eller vilka problem du skulle behöva hjälp med att lösa. Ibland kan det även vara skönt att bara ha någon att få kunna prata av sig med.

Något som man även får vara beredd på när man ringer in för att spå sig är att man kan få reda på något som man kanske inte tänkt på tidigare, då rådgivare ofta känner av dig och får föraningar till sig. De kan då berätta för dig vad de fått till sig vilket kan göra så att du mår bättre och ger dig möjligheten att tänka i andra banor än vad du gör nu.

Det underlättar för dig själv och rådgivaren du valt att du har förberett frågor redan innan du ringer in. Skriv ner de frågor eller saker som du vill ha råd inom. Det kan vara lätt hänt att man blir nervös när man ringer, så för att inte glömma bort hälften så kan det vara bra med anteckningar. Gör även anteckningar under samtalet så du kan komma ihåg efteråt vad som sades.

Du ska inte vara rädd för att ställa frågor, följdfrågor eller be om utvecklade svar. Att spå sig ska vara roligt, intressant, lärorikt och ge dig chansen till att se nya möjligheter som kan vara svårt att se själv. Alla kan ibland behöva lite hjälp, så tveka inte att testa på att ringa in till en spålinje. Efter ditt samtal så lämna gärna ett omdöme, det underlättar för nästa person som letar efter någon att prata med.

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

Bloggare
 
Rebecca
Ledig
 
Medium, Drömtydning, Medial vägledning, Tarotguiderna, Spådam, Tarot, Synsk, Spåkvinna, Sierska, Häxa, Spåman

Rebecca är en sierska med stark intuition som vägleds av änglakort och tarotguiderna....

 
Amanda
Ledig
 
Tarot, Tarotguiderna, Spådam, Experthjälp, Drömtydning, Häxa, Spådom, Medial vägledning, Medium, Healing

Amanda har lång erfarenhet med att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och...

Bloggare
 
Katherine
Ledig
 
Medium, Medial vägledning, Healing, Spådam, Pendel, Tarot, Tarotguiderna, Spådom, Experthjälp

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

 
Anki
Ledig
 
Medial vägledning, Tarotguiderna, Medium, Häxa, Spådom, Experthjälp, Spådam, Spådamer, Tarot, Spåman, Drömtydning

Ankis långa erfarenhet av att ta emot energier gör att hon kan hjälpa dig med vilka...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Spå mig online

Spå mig online

1814 visningar

Vad jag behöver veta för att inte välja fel spålinje när jag vill spå mig online. Det är enkelt, ring en spådam och jag kan spå mig online

 
Bästa spådamen i Stockholm

Bästa spådamen i Stockholm

9583 visningar

Den bästa spådamen i Stockholm fanns inte på plats längre, hon hade bytt till att vara spådam online. Nu kan du ringa den bästa spådamen i Stockholm

 
 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar