KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147147  

29.90 kr/min (18 år)  

 

 

Att spå sig

Att spå sig ska vara enkelt! Är du nyfiken och vill testa på det? Lyft på luren, att spå sig är bara några knapptryckningar bort.

Att spå sig
Att spå sig

Att spå sig är inte så knepigt som många kanske tror att det är. Man behöver inte längre gå till en cirkus för att leta upp den där udda uppklädda damen som satt i sin mystiska vagn med rökelser, alla sina katter och sin magiska spåkula täckt av spindelväv. Någon som verkade nästan lite läskig när man fick alla sina svar i gåtor. Ni vet en sån där typisk spågumma man ser på filmer.

Nej, idag är det enklare att ta kontakt med en spådam/spåman! Du behöver faktiskt bara lyfta på telefonen för att kopplas fram till en rådgivare som kan hjälpa dig att få svar på dina frågor. Att spå sig över telefon är väldigt populärt och vissa människor tycker om att göra det varje dag genom att tillexempel få dragit ett dagligt kort som kan ge en överblick över deras dag.

Har du någon gång funderat på att spå dig? Ibland har du kanske tänkt att det hade underlättat att få en glimt in i framtiden och se vad som finns där? Att få hjälp med att bli av med dålig energi eller få healing skickat till sig. Har du en nära vän eller släkting i himlen som du skulle vilja få kontakt med? Varför inte fråga om jobb eller få råd om kärlek, vänner och relationer?

Spådamer och spåmän har alla olika gåvor och verktyg de kan använda sig av för att kunna hjälpa just dig med de frågor du har. När du hittat till en riktigt bra spålinje så lyssna och läs de presentationer som finns, det kan hjälpa dig så att du väljer rätt rådgivare att prata med så du kan vara säker på att du får den vägledning du är i behov av.

Det kan vara både nervöst, spännande, skrämmande, lyckligt och lärorikt att få spå sig. Det beror lite på vad du har för frågor, funderingar och tankeställningar. Kanske du redan vet exakt vad du vill ha reda på eller vilka problem du skulle behöva hjälp med att lösa. Ibland kan det även vara skönt att bara ha någon att få kunna prata av sig med.

Något som man även får vara beredd på när man ringer in för att spå sig är att man kan få reda på något som man kanske inte tänkt på tidigare, då rådgivare ofta känner av dig och får föraningar till sig. De kan då berätta för dig vad de fått till sig vilket kan göra så att du mår bättre och ger dig möjligheten att tänka i andra banor än vad du gör nu.

Det underlättar för dig själv och rådgivaren du valt att du har förberett frågor redan innan du ringer in. Skriv ner de frågor eller saker som du vill ha råd inom. Det kan vara lätt hänt att man blir nervös när man ringer, så för att inte glömma bort hälften så kan det vara bra med anteckningar. Gör även anteckningar under samtalet så du kan komma ihåg efteråt vad som sades.

Du ska inte vara rädd för att ställa frågor, följdfrågor eller be om utvecklade svar. Att spå sig ska vara roligt, intressant, lärorikt och ge dig chansen till att se nya möjligheter som kan vara svårt att se själv. Alla kan ibland behöva lite hjälp, så tveka inte att testa på att ringa in till en spålinje. Efter ditt samtal så lämna gärna ett omdöme, det underlättar för nästa person som letar efter någon att prata med!

 

Lär dig mer om Att spå sig. Ring till:

 
Eliza
Ledig
 
Tarot, Tarotguiderna, Spådam, Experthjälp, Medial vägledning, Spåkvinna, Spådom, Häxa, Healing, Medium

Eliza kan du be om medial vägledning inom alla områden. Hon ger dig full uppmärksamhet...

 
Vera
Ledig
 
Tarot, Tarotguiderna, Spådam, Medial vägledning, Healing, Spådom, Spåkvinna, Medium, Pendel, Sierska

presentation kommer snart

Bloggare
 
Auriel
Ledig
 
Experthjälp, Healing, Medial vägledning, Medium, Spådam, Spådamer, Sierska, Spådom, Spåkvinna, Synsk

Auriel ger kristallklara och direkta svar på frågor du har. Hon jobbar som medium och...

Bloggare
 
Yrsa
Ledig
 
Pendel, Tarot, Experthjälp, Healing, Spådam, Medial vägledning, Medium, Synsk, Sierska, Tarotguiderna

Yrsa är född med sina gåvor som gått i arv genom generationer och har i vuxen ålder...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Spå mig online

Spå mig online

1430 visningar

Vad du behöver veta för att inte välja fel spålinje när jag vill spå mig online.

 
Bästa spådamen i Stockholm

Bästa spådamen i Stockholm

8113 visningar

Den bästa spådamen i Stockholm fanns inte på plats längre, hon hade bytit till att vara spådam online!

 
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar