KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE
Spå dig!

0939-1147147  

29.90 kr/min  

 

 

Att spå sig

Att spå sig ska vara enkelt. Är du nyfiken och vill testa på det? Att spå sig är bara några knapptryckningar bort

Att spå sig
Att spå sig

Att spå sig är inte så knepigt som många kanske tror att det är. Man behöver inte längre gå till en cirkus för att leta upp den där udda uppklädda damen som satt i sin mystiska vagn med rökelser, alla sina katter och sin magiska spåkula täckt av spindelväv. Någon som verkade nästan lite läskig när man fick alla sina svar i gåtor. Ni vet en sån där typisk spågumma man ser på filmer de går till för att spå sig.

Nej, idag är det enklare att spå sig. Genom telefonen kan man kopplas fram till en rådgivare som kan ge dig råd. Att spå sig över telefon är väldigt populärt och vissa människor tycker om att göra det varje dag genom att till exempel få dragit ett dagligt kort som kan ge en överblick över deras dag.

Har du någon gång funderat på att spå dig? Ibland har du kanske tänkt att det hade underlättat att få en glimt in i framtiden och se vad som finns där? Att få hjälp med att bli av med dålig energi eller få healing skickat till sig. Har du en nära vän eller släkting i himlen som du skulle vilja få kontakt med? Varför inte fråga om jobb eller få råd om kärlek, vänner och relationer? Spådamer och spåmän har alla olika gåvor och verktyg de kan använda sig av för att kunna hjälpa till.

Det kan vara både nervöst, spännande, skrämmande, lyckligt och lärorikt att spå sig. Det beror lite på vad du har för frågor, funderingar och tankeställningar. Kanske du redan vet exakt vad du vill ha reda på eller vilka problem du skulle behöva hjälp med att lösa. Ibland kan det även vara skönt att bara ha någon att få kunna prata av sig med.

Något som man även får vara beredd på är att man kan få reda på något som man kanske inte tänkt på tidigare, då de mediala ofta känner av dig och får föraningar till sig. De kan då berätta vad de fått till sig vilket kan göra så att du mår bättre och ger dig möjligheten att tänka i andra banor än vad du gör nu.

Det underlättar för dig själv att du valt och har förberett frågor redan innan. Skriv ner de frågor eller saker som du vill ha råd inom. Det kan vara lätt hänt att man blir nervös, så för att inte glömma bort hälften så kan det vara bra med anteckningar. Gör även anteckningar under tiden så du kan komma ihåg efteråt vad som sades.

Du ska inte vara rädd för att ställa frågor, följdfrågor eller be om utvecklade svar. Att spå sig ska vara roligt, intressant, lärorikt och ge dig chansen till att se nya möjligheter som kan vara svårt att se själv. Alla kan ibland behöva lite hjälp.

 
 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

 
Annie
Ledig
 

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp...

 
Zandra
Ledig
 

Zandra är en duktig spåkvinna som använder sig av sina mediala gåvor för att hjälpa...

 
Eliza
Ledig
 

Eliza kan du be om medial vägledning inom alla områden. Hon ger dig full uppmärksamhet...

 
Liza
Ring senare
 

Liza vill spå dig och ge dig budskap från andra sidan. Har du funderingar kring livet...

 
 

Läsvärda artiklar

Spålinjer på nätet

Spålinjer på nätet

Du kan prata med spådamer och spåmän genom spålinjer på nätet. Spålinjer på nätet kan hjälpa dig finna...
 
Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden, går det att få? Få reda på hur du går tillväga och vilka frågor du kan ställa
 
Seriösa spålinjer

Seriösa spålinjer

Vill du ringa till seriösa spålinjer? Här hittar du lite tips på hur du kan hitta seriösa spålinjer online
 
Spådom kärlek

Spådom kärlek

En text om spådom kärlek, om varför det är svårt att sia om tid, och vad är äkta fin kärlek kontra ful kärlek
 
 
 
Få meddelande när vi ger iväg gratis minuter
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar