Andliga tecken från himlen

Andliga tecken från himlen? Döden är en process genom vilken en persons ande förlorar sin kropp. Ett medium kan tyda andliga tecken från himlen

Andliga tecken från himlen
Andliga tecken från himlen

Efter att ha gått bort vill de kommunicera med oss ​​och vill att vi ska veta att de är okej och vi borde inte behöva oroa oss för dem. De vill att vi ska veta att de fortfarande är med oss, kan se oss och styra oss i rätt riktning när vi behöver. De försöker kommunicera genom flera tecken. Tecknen kan vara i form av bilder, låtar, siffror, datum eller bara en tanke i våra sinnen. Vi måste fokusera och förstå de förbryllade tecknen för att upprätta en kommunikation med våra nära och kära. På detta sätt kan vi känna den ledande närvaron och få våra älskades välsignelser. Så här är några tecken i olika former som våra nära och kära kan skicka oss. Du kan ta hjälp av ett medium för att tolka de andliga tecken du upplever.

Fotografisk närvaro.

Våra nära och kära som avled, visar högst intresse mot oss när familj och vänner förenar sig tillsammans med att fira vid speciella tillfällen. Deras närvaro kan lätt kännas av vid dessa händelser. Flytande klot (s.k orbs) kan ses i bilder som tas vid speciella tillfällen. Dessa klot uppstår på grund av energin i andarna hos våra nära och kära. Det är deras sätt att berätta för oss att de fortfarande är med oss.

Möte i drömmar.

Den andra sidan består av energi. Vi går också in i ett energiutrymme medan vi sover. Det gör att våra nära och kära lättare kan nå oss medan vi sover. De kan använda detta energiutrymme för att prata med oss ​​eller förmedla ett meddelande. Det är därför som drömmen om en älskad ibland verkar så verklig som det faktiskt hade hänt.

Meddelanden skrivna på mynt.

Andar kommunicerar ofta genom siffror. Ibland kan siffror som skrivs på mynt också användas för att kommunicera med våra nära och kära. När du står inför en svår situation i livet, tänk bara på en älskad som inte längre finns i den fysiska världen och be om hjälp från dem. Sedan väljer du ett slumpmässigt mynt ur fickan och försöker att räkna ut om det finns något meddelande i de datum som skrivits på myntet.

Elektriska signaler från andar.

Efter att vår älskade gått bort, kan vi inom en vecka se ovanliga skeenden med saker som går på el. Flimmer av ljus och tv-apparater som sätts på automatiskt är några av de relaterade exemplen på det. Det beror på att anden i vår älskade är en slags energi som fortfarande vänjer sig vid den andra sidan. Detta är en väldigt vanlig process efter dödsfallet som gör att vi kan känna närvaron av våra nära och kära.

Naturens tecken.

Det finns flera gånger i våra liv när våra nära och kära försöker visa att de är med oss ​​genom att använda varelserna eller naturens skönhet. Att se en färgstark fjäril, eldflugor som börjar lysa, regnbågar etc. är några av tecknen på deras närvaro.

Aromatiska tecken.

Ibland skickar våra kära tecken i form av doft för att få oss att känna deras närvaro omkring oss. Dessa dofter kan vara av olika slag. Det kan vara doft av parfym som våra kära brukade ha på sig, vi kan uppleva lukten av rök om den älskade var en rökare eller det kan vara doft av kosmetika som de använde.

Minnen spenderade ihop.

Våra älskade vill inte att vi ska glömma dem. De vill komma bli ihågkomna av oss och det är därför de skickar oss slumpmässiga minnen som vi tidigare har spenderat med dem. Denna plötsliga ankomst av ett slumpmässigt minne är ett hej från din älskade som kommer att få dig att inse hur uppskattad den tiden var.

Himmelsk musik.

Det vanligaste tecknet vi kan få från våra nära och kära är i form av låtar. Du måste märka om en låt plötsligt dyker upp i ditt sinne eller en sång som du hör fortlöpande utan anledning. Det kan vara en sång som din älskade tyckte om att höra och som skickat den till dig från himlen för att njuta av den. Det kan också vara en möjlighet att det finns ett dolt meddelande i den sången.

Vaknar vid samma tid.

Våra nära och kära kan väcka oss på samma gång på natten för att upprätta deras andliga närvaro. Våra älskade använder denna typ av tecken när vi inte kan räkna ut och förstå de andra tecknen som skickas från dem. Det kan vara ett minne i samband med denna upprepade tid att vakna eller det kan vara den tid då din älskade gick bort.

Se samma nummer på klockan.

Att se samma typ av nummer på klockan som 10:10 eller 09:09 kan vara ett tecken från våra nära och kära. Sådana tecken kan upplevas när vi möter problem i vårt liv eller när vårt liv kommer att förändras plötsligt. Detta är deras sätt att berätta att du gör rätt i ditt liv.

Det kan ta tid att få tecknen från våra nära och kära men vi borde inte förlora hoppet. Vi måste vara känslomässigt i stånd att förstå deras tecken när våra nära och kära skickar dem. Det kommer definitivt att bli en fantastisk upplevelse att få och förstå dessa tecken.

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

 
Alma
Ledig
 
Tarot, Pendel, Medium, Synsk, Medial vägledning, Spådom, Experthjälp, Spådam, Spådamer, Tarotguiderna

Alma är en sierska som kan hjälpa dig att spå dig själv. Med ljuset och änglarna på...

 
Anki
Ledig
 
Medial vägledning, Tarotguiderna, Medium, Häxa, Spådom, Experthjälp, Spådam, Spådamer, Tarot, Spåman, Drömtydning

Ankis långa erfarenhet av att ta emot energier gör att hon kan hjälpa dig med vilka...

 
Viktoria
Ledig
 
Drömtydning, Spådamer, Spåman, Medium, Tarotguiderna, Sierska, Synsk, Tarot, Experthjälp, Häxa

Viktoria är en positiv och stark spåkvinna som har lång erfarenhet av att spå. Hennes...

Bloggare
 
Katherine
Ledig
 
Medium, Medial vägledning, Healing, Spådam, Pendel, Tarot, Tarotguiderna, Spådom, Experthjälp

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Spå framtiden

Spå framtiden

2275 visningar

Spå framtiden och söka medial vägledning? Här kan du läsa om vad det innebär att spå framtiden och tips och råd på vad du bör tänka på

 
Det okända medium

Det okända medium

4063 visningar

Det okända medium, hur hon eller han arbetar med andarna och det mediala arbetet på ett lättfattat sätt. Läs om det okända medium och hur de jobbar

 
Hjälp av medium

Hjälp av medium

3385 visningar

Det är en god idé att ta hjälp av medium när man känner att man vill komma vidare men inte vet hur. Hjälp av medium kan ge vägledning och goda råd

 
 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar