Omdömen

Inget gör oss gladare än nöjda kunder. Ta gärna del av våra kunders omdömen innan du väljer vem du vill tala med

Anna skrev:

Bara bäst!!

Cathrin skrev:

Jätteduktig!!! Rekommenderas verkligen.

Pia skrev:

Super bra! Riktigt ärlig och rak på sak!

Gun skrev:

Mycket duktig spådam! Bra på detaljer. Beskriver tydligt. Går in för sin uppgift. Kan verkligen rekommendera henne!

Marie Louise Andersson skrev:

Kan inte veta ännu om det som sades stämmer. Men hon var väldigt säker på sin sak så hoppas av hela mitt hjärta att det blir så

Jaana skrev:

Jag hade tappat bort min plånbok och ville veta om du kunde se vad som hänt den, allt du sa till mig stämde. Exakt var jag hade tappat den, att jag skulle få tillbaka den och att den hade blivit inlämnad. Samma kväll när jag kom hem, ringde en man som sa att han hade hittat plånboken. Han hade lämnat in den i en affär där jag hade handlat precis innan plånboken försvann och jag kunde med stor glädje hämta den nästa dag. Fantastiskt, tack Shelita

Alice skrev:

Magdalena hon är bäst det stämmer vad hon säger.. jag mår mycket bra efter samtal med henne, tack, stor tack

Nat skrev:

Jätte duktig och trevlig. Går in på djupet på dina frågor :) rekommenderar starkt!!

Stefan skrev:

Mitt i prick! Fick det stöd och de insikter jag behövde för att komma vidare med mitt livs dilemma. Rekommenderas!

Sussie skrev:

En av dem bästa jag har varit i kontakt med. Mycket rätta och detaljerade svar! Rekommenderas!

Johanna skrev:

Jag var orolig över min jobbsituation. Skulle jag få jobbet eller inte? Luzia lugnade mig och berättade sedan om ett kontrakt och en kärleksfull arbetsplats och varmhjärtad chef. Det stämde! Allt du sa hände! Tack så mycket!

Sabina skrev:

Mycket trovärdig och korrekt spådam. Du får väldigt snabba och konkreta svar från Luzia! Rekommenderas starkt.

Peter skrev:

UNDERBAR

Eva Jonsson skrev:

Fantastisk!! Tog fram både min hund och min farmor från Andra Sidan, och beskrev dem jättebra. Luzia lugnade mig dessutom vad gäller saker som jag inte nämnt själv, men som jag var orolig för. Allt kändes så mycket bättre efter att jag pratat med Luzia!

Maria skrev:

Lugn och varm person. Inkännande. Ger dig tid samtidigt som du får klara svar på dina frågor utan att forcera fram något. Toppen! Av de många här på linjen är hon bland de få jag litar på. Har prövat många ska ni veta och det blir olika svar fast jag ställt samma fråga.

Jasmina skrev:

Jätte duktig på att svara ,ärlig ,öppen och rak REKOMMENDERAS

Johanna skrev:

Raka och härliga svar! Får en annan att tänka efter, och lungnar både kropp och själ!

Martina skrev:

Tack Shelita! Det tog mig mindre än 5 minuter att hitta min borttappade ring efter att ha blivit vägledd av dig. Helt otroligt! Tusen tack Med vänlig hälsning Martina Augustinson

Vera B skrev:

En duktig, träffsäker spådam.

Sead skrev:

Jag tackar så hemskt mycket för att du tog din tid och jag har fått många svar. tack så hemskt mycket. Mvh Sead

Berith skrev:

Oerhört duktig och klockrena förutsägelser. Rekommenderas varmt.

Sanna skrev:

Suveränt bra. Tacksam

Victoria skrev:

Jag har varit i kontakt med Barbara en gång, och jag tyckte att hon var jättebra. Hon var metodisk och lugn, samt gav tydliga svar. Allt hon kände in som jag också kände till stämde väldigt väl. Tack.

Monica skrev:

Väldigt duktig! Fantastiska detaljer! Absolut rekommendera

Christopher skrev:

Väldig bra person, hon hjälper till dig att mår dig bättre. Hon säger allt som är sant, Tack för din hjälp med massa positiva energi. Rekommendera henne jättemycket :)

Victoria skrev:

Väldigt träffsäker och duktig!

Diana skrev:

Tack för din hjälp idag. Min älskling kom hem och det känns helt fantastiskt!! Jag är så lycklig så jag vill gråta

Frida skrev:

hon gav verkligen svar på frågorna jag hade. rekommenderar starkt henne.

Lina Lundgren skrev:

Jätte trevlig kvinna som gav tydliga svar på mina frågor! Helt otroligt duktig är hon! Är supernöjd och kommer ringa henne i fortsättningen om det är något jag undrar över!

Anette skrev:

Fick jättebra vägledning och är nöjd. Tar till mig rådet att lita på min intuition och magkänsla. Kände mig tillfreds efter samtalet och mycket av oroskänslan, de många frågorna samt att en stor del av irritationen försvann.

Karolina skrev:

Det var en tröst att ringa er när allt kändes hopplöst

Margaretha skrev:

Sophia är inte bara vänlig och trevlig att tala med — hon hade rätt i vad hon sa. Jag blev lite fundersam när hon sa att min katt satt högt upp, hur skulle han ha kommit dit. Men visst satt han högt upp — så högt upp att han hade svårt att ta sig ner. Tack Sophia, nu tröstar han mig.

Johan skrev:

Martha, Du gav mig en sådan oerhört stark, sann bekräftelse på sådant jag anat, sådant jag känt, sådant jag fått till mig och gav mig styrka och stöd till att ta mig ur en situation som nästan tagit över mig och mitt liv. Martha, är oerhört klarsynt, hon är i sanning medial och andlig. Hennes genuina rakhet och upprördhet över att jag försatt mig i denna situation var frigörande och sann. Martha, Tack, tack för den vägledning du gav mig. Tack för att du visade mig vägen, tack för att du finns.

Anna B skrev:

Lugn och behaglig att samtala med. Själv har jag däremot ofta bråttom och vill att saker och ting ska gå fort, så för egen del tog det för lång tid att få mina svar. Rekommenderar däremot till de som har tid att prata en längre stund för inte några förhastade svar.

My skrev:

Viktoria beskriver tydligt viktiga saker hon inte skulle kunna känna till utan att ha en äkta spåförmåga. Konsekvent, snabb, varm. :) Prova!

Susan skrev:

Ödmjuk och direkt. Tveka inte att ringa Magdalena.

Monir skrev:

En klok sìerska som vet vad hon talar om ger mycket bra råd och de hon säger om de som hänt stämmer bra, tack Viktora

Ulrika skrev:

Tack för samtalet! Kändes som att du träffade helt rätt ang min kärlekrelation och en del annat.. nu är det dock tyst igen mellan oss :'( .. men jag ska väl vara tålmodig.. :) Tack igen.. !! /Ulrika

Mattias skrev:

En riktigt bra sierska som har vädigt mycke bra och kloka ord att säga. Tack viktoria

Habibi skrev:

Victoria är konsekvent i sina spådomar, har pratat med henne flera gånger under hösten, vintern och våren och hon säger alltid samma sak - gör henne trovärdig tycker jag. Och snabb tidsmässigt, och känns ändå som hon tar sig tid.

Jessie skrev:

Du är klockren, hjälpt massor, ring henne/Jessie

Sabina skrev:

Den bästa spådamen jag har pratat, allt vad hon sa till mig och vad hon såg stämde precis så . Dessutom är Luzia väldigt snäll och omtänksam dam! Väldigt rak på sak och säger så som det är . Om hon inte kan svara på din fråga då säger hon till istället för att svara nånting annat. Väldigt duktig dam! :)

Maria skrev:

En god spådam! Lugn, sansad, vet vad hon pratar om och det går ganska snabbt i. Mycket sanning i det hon säger man känner igen sig själv.

Sanna skrev:

Duktig häxa, det hon säger låter mycket troligt. Varm,mjuk och tillmötesgående är den här kvinnan. Bra snabb tolkning ca 4 min.

Kjell skrev:

Underbar person att prata med. Säger som några andra på linjen. Förtroendeingivande och god siare. Frågar ingenting.

Johanna skrev:

Tack! Nu känner jag att jag kan ha förtröstan och ånga på lite till med mitt projekt.

Sanna skrev:

Mycket bra siare, tycker att jag kan vara nöjd och har letat efter siare som är konkreta...

Kajsa skrev:

Magdalena. Hon ger raka och riktiga svar. Hon är helt otrolig. När jag väljer medium går jag efter rösterena. Hon har en underbar röst och lätt att prata med. Man får känslan att inga frågor är dumma för henne.

Carolina skrev:

Magdalena känns mycket genuin, och stärkte mina tankar! Tack

Elizabeth skrev:

Otroligt duktig spådam allt hon har sagt har stämt hittills. Rekommenderar varmt Victoria.

 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_