Omdömen

Inget gör oss gladare än nöjda kunder. Ta gärna del av våra kunders omdömen innan du väljer vem du vill tala med

Hanna tycker så här om Ulva:

Har spått mig hos många olika men Ulva är absolut bland dem bästa! Allt hon sa stämde så otroligt duktig!

Mona tycker så här om Marica:

Pratade nyss med dig. Och jag vill bara tala om att du är en sådan oerhört trevlig och varm, klok kvinna och du har en stark intuition. Tusen tack för ett mycket behagligt och givande samtal och för din hjälp. Att du gav mig hopp och tro! Rekommenderas varmt! Stor kram!

Tiffany tycker så här om Mikelah:

Tack för ditt meddelande om boken med ett foto i. Allt du sa innan stämde in, men när du nämnde just boken vid sängen med ett foto i, visste jag att jag kunde tro på dig. Du är begåvad och har fin talang. Jag tackar så mycket för din hjälp idag, du har ett mig hoppet tillbaka!

201809191933 tycker så här om Joshua:

Så äkta. Mitt i prick. Ödmjuk och fin. Hör av mig igen. Tack för ett fint samtal!

Nils Ergren tycker så här om Ronald:

Jag fick så bra råd! Ett riktigt medium till skillnad från många andra!

Mna tycker så här om Ronald:

Riktig grym! Rekommenderas stark! ❤️❤️❤️

Mna tycker så här om Felicia:

Riktigt grym!

Mon tycker så här om Ylva:

Bäst!

Solan tycker så här om Aurorah:

Har haft väldig många fina samtal där du har berättat otroliga fina saker och du har kunnat att se saker utan att jag har berättat någon. Väldig fin person rekommenderar henne stark.

Solan tycker så här om Joshua:

Trevlig och har en stor kunskap han vet verkligen vad han pratar om, man blir överraskad av han känner så bra. En ung man med en stor hjärta och framförallt väldig duktig på vad han gör. Rekommendera honom.

Solan tycker så här om Marica:

Väldig trevlig person, en underbar kvinna, lätt att prata med stark intuition och visste precis vad jag hade på hjärtat. Rekommendera henne stark

Mirela tycker så här om Viola:

Tusen tack för hjälpen. Din energi smittar av sig och ger mig styrka samt att du har rätt i allt. Tack! Önskar dig sinnesro och all lycka med allt.

Solan tycker så här om Viola:

Tack för en fin samtal du är en av dem bästa

Gittan tycker så här om Karolina:

Vad vore min mediala/intellektuella resa utan Karolina! Så superbäst & hennes härliga attityd & goa skratt förgyller mina dagar! Hon är bara så bäst & jag rekommenderar henne å det högsta bästa varmt!

Bina tycker så här om Aurorah:

Bästa spådamen och så pricksäker.

Steffanie tycker så här om Christine:

Tack så hjärtligt för samtalet. Du prickade in saker som ingen hade kunnat veta! Och du är en snäll och bra samt seriös lyssnare med begåvning. Allt känns så mycker mer klarare nu! Tack :)

Siw Jonsson tycker så här om Annelie:

Trevlig och kunnig, hon överaskade mig på rätt roligt och spännande sätt. Jag ser fram emot att det händer. Tack gulliga du.

Dwin tycker så här om Joshua:

Jag pratade med honom tidigare idag för första gången. jag tycker jätte om hans sätt. Joshua gjorde mig så glad, lugn och mår bättre inre. Han gjorde mig att få inre frid. Tusen tack underbara Joshua, jag ska rekommendera honom starkt till alla. Han förklarade situationen precis som att han var med mig. Tusen tack underbara Joshua. Gud välsigne dig. massor med kramar. MVH

Emi tycker så här om Viola:

Du är så fin och du är en ängel här på jorden tack för det fina samtalet. Jag kommer absolut rekommendera dig. Kram

Nathali tycker så här om Ulva:

Jag ringde flera spådom kvinnor, men Ulva är ju bara en fantastisk person! Jag mådde och mår super bra direkt efter jag har pratat med henne.

Madeleine tycker så här om Aurorah:

Harmoniskt och givande samtal med riktigt duktig sierska. Tusen tack!

Karro tycker så här om Anna:

Anna, du är Så duktig. Dig har jag förtroende för. Tack.

Anna-Karin Abisko tycker så här om Aurorah:

Tack, för dina rena och klara svar. Säker och ren kanal till andra sidan. Äkta, bra och klockren. KRAM

Linda tycker så här om Viola:

Fanstastisk person! Jag är jätte nöjd!

Margareta tycker så här om Sally:

Bra, seriöst, såg mina problem, kunde ge mig bra synvinkel på mitt väg val. Kände mig glad och fick styrka inombords. Kan rekommendera denna dam.

Kicki tycker så här om Ulva:

Har pratat med fler spådamer men ylva överträffade verkligen mina förväntningar. Hon kan sitt jobb. Ringer jag till någon så är det bara ylva.

Britt-Marie tycker så här om Mikelah:

Jag fick ledtrådar som saknats i vår kvinnliga del av släkten, som betyder mycket för mitt hjärtas frid, tack!

Tiffani tycker så här om Felicia:

Super skicklig! Är så tacksam för Felicias hjälp. Prickade in rätt på allt och gav mig svar samt råd inför min framtid! Jag ringer igen när jag behöver mer vägledning.

Sabina tycker så här om Jannike:

Klockren och stämmer allt vad hon säger

Jenny tycker så här om Ulva:

Bästa spåkvinnan! Mycket skicklig och får in otroligt mycket på en gång som visar sig stämma. Klockrena raka svar.

Maria tycker så här om Iris:

Bra, klar feedback, klarhet och möjlighet att se gav mig kraft tillbaka. Mycket nöjd med samtalet, kommer att återkomma. Iris kändes närvarande /enkel lätt att samtala med. Rekommenderas varmt. Tack Iris samtalet skapade möjlighet att släppa taget i vad jag grubblat på så länge.

Frida tycker så här om Kristina:

Kristina var väldigt noggrann och tydlig, och det kändes så bra att få den vägledning och snabba svar som hon gav! Hon kunde verkligen känna av hur någon känner och mår, även se hur situationer ser ut. Och med det då kunna ge den bästa spådomen för mig!

Monica tycker så här om Jannike:

Tack så mycket Jannike ❤️ Trots att jag var ledsen, så uppskattar jag din ärlighet och din vägledning. Du sa så mycket som stämde och jag hoppas det blir så som du förutsåg. Du är både en super duktig spådam men även en god hjärtad person som har hjärtat på rätt plats. Sluta aldrig med det du gör. Med din kunskaper och redskap är detta precis det du skall göra, hjälpa människor. Det är ditt kall. Tack för dina vänliga ord och vägledning ❤️/ Monica

Carolina tycker så här om Angelica:

Tack för samtalet Angélica, jag känner mig mycket bättre efter vi pratade, ganska lätt och bra för att lyssna. Jag kunde känna att allt du sa stämde och måste tacka för goda råd och hjälp. Du är underbart och bästa var att vi kunde prata min modersmål. Jag kommer säker att ringa dig flera gånger! Caro.

Catta tycker så här om Sally:

Otroligt träffsäker! Även träffsäker i frågor om framtiden! Rar och trevlig o prata med! Kan varmt rekommendera Sally då jag pratat med henne flera ggr

Marita tycker så här om Sally:

Jag måste varmt rekommendera Sally för ett gott bemötande och god lyssnare och goda råd, allt stämde om mitt förflutna och mycket på här och nu, och även på kommande händelser har allt stämt, jag känner att jag har fått en bra vägledning nu när händelser dyker upp i livet. Marita

Mia tycker så här om Sally:

Mycket nöjd med Sally då hon är pricksäker på allt. Mycket kunnig och mycket trevlig. Allt har och stämmer det hon får fram. Rekommenderas varmt

Malin Widen tycker så här om Karolina:

Du är fantastisk❤️ Mycket bra och tillmötesgående att prata med. Känns som att det stämmer det du säger!!

Katarina tycker så här om Ulva:

Kunde snabbt känna av mina energier, mkt erfarenhet och stark känsla har hon. Rätt i mkt och kunde ger mig ett lugn vid oro.

Katarina tycker så här om Viola:

Behaglig och stark intuition som alltid stämmer, bra och lugn energi. Många bra tips!

Carina tycker så här om Jannike:

Helt fantastisk upplevelse att prata med Jannike. Blev paff på ett positivt sätt hur allt stämde klockrent. När jag ringde kände jag en uppgivenhet, och oro, men efter samtalet fylldes jag av lugn och hopp, kände mig mycket lugnare efter samtalet, stort tack till dig Jannike, du gör en mycket viktig insats i stöd och vägledning. Kommer höra av mig igen. Stort tack

Feraja tycker så här om Marica:

Marica! Du är underbart! Sällan finns någon som har så stark intuition som du. Du ser saker klart. Jag ville skriva om det redan när vi pratade för första gång. Jag rekommenderar Marica. Stor kram

Solan tycker så här om Viola:

Vilken fin samtal vi hade, du är en fantastisk kvinna, lätt att prata med. Du gav mig ro och hopp. Rekommenderar Viola väldigt stark.

Solan tycker så här om Aurorah:

Tack för så fint samtal, rekommenderas stark.

Solan tycker så här om Viola:

Tack Viola för samtal. Rekommenderas stark :) Tack för fint samtal

Solan tycker så här om Ronald:

Väldig trevlig människa, lätt att prata med, fick svar på mina frågor. REKOMMENDERAS STARK!

Sabina tycker så här om Aurorah:

Så klockren spådam! Rekommenderas starkt!

Veronica Persson tycker så här om Karolina:

Tusen Tack för din hjälp och att du gav mig hopp och tro! Det du såg och sa stämde in. Rekomenderas varmt!

Evin tycker så här om Ronald:

Tappade bort min 500 lapp och chansade bara genom att ringa upp Ronald och han hittade det åt mig! Blev så chockad. Verkligen stark och duktig!

Milly tycker så här om Viola:

Jättetrevlig och lätt att prata med! Inte dömande, utan gav positiva tips och råd! Kändes mycket seriös och engagerad. Känner mig hoppfull och positiv nu efter samtalet!

 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_