Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 

Husrensning

I ett hus kan det finnas andar som är platsbundna, sakbundna eller personbundna. Om det tidigare stått ett hus på den platsen där huset med andlig aktivitet är beläget kan andarna ha att göra med det tidigare huset. Vid ombyggningar kan dörrar ha satts igen och andarna kan då fortsätta att använda dörren som inte finns, alltså gå igenom väggarna. Även personer som tidigare har bott i huset kan skapa andlig kontakt. De kan återvända till en plats där de inte blivit klara med något eller där de har trivts väldigt bra. Sakbundna andar kan man få med sig in i sitt hem via tavlan man köpt på loppis till exempel. Dessa andar kan skapa oro i hemmet. Personbundna andar eller energier avser personer som har gått över till andra sidan. Ett medium kan hjälpa dig med att se om du har en andeportal, en dörr till andra sidan som släpper in energier, men också hjälpa dig att bena ut vad det är för andar du har hos dig. Erfarna medium och andra kan göra detta på distans och via astralprojektion besöka ditt hem och känna in vad du har samt kanalisera dessa energier. En spådam kan kommunicera med andarna. Målet med husrening är att ett lugn ska utbreda sig på platsen där husreningen ägt rum.

 
Ronald
Utloggad
 
Healing, Husrensning, Klarhörande, Borttappat, Medial Rådgivning, Medium
Ronald är ett medium som kanaliserar fram svar på dina frågor, han är...
 

Läsvärda artiklar om Husrensning

Hur du vet att ditt hus är hemsökt

Hur du vet att ditt hus är hemsökt

9325 visningar
När det händer saker i ditt hus som inte kan förklaras på ett naturligt sätt kan du ha en närvaro där från andra sidan. Omfattningen av händelserna kan vara stora.
 
Den gudomliga dvärgen

Den gudomliga dvärgen

13791 visningar
Vår värld är full av så mycket mystik. Det finns energier i vår värld som inte ens den mest erfarna sierska eller spåkvinna har kunskap om.
 
Ceasar den talande hunden

Ceasar den talande hunden

11885 visningar
En gåva som inte är speciellt vanlig är just förmågan att tala med djur. Här berättar ett medium om denna gåva och om hennes upplevelser.
 
Reningsritual för hemmet

Reningsritual för hemmet

12130 visningar
Jag arbetar som medium, sierska, spåkvinna samt synsk och har många gånger fått frågan om jag kan rena ett hem från negativa energier.
 
Den spökande munken

Den spökande munken

10909 visningar
Jag har välsignats med olika gåvor. En av gåvorna är att jag är ett medium. Om någon behöver hjälp med att rena sitt hem erbjuder jag experthjälp.
 
 
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar